Bitcoin-prijsvoorspelling: BTC / USD is relatief stabiel boven $ 10.700, kan de uptrend hervatten

Na de laatste bearish impuls op 3 september ligt de bandbreedte van BTC / USD tussen $ 10.000 en $ 11.000. Bitcoin-prijs moet deze bereikgebonden niveaus de afgelopen drie weken nog doorbreken.

Momenteel bevindt BTC zich in een krap bereik tussen $ 10.620 en $ 10.800

Sinds 24 september handelt Bitcoin in een krappe range na de recente opwaartse beweging naar de vorige hoogtepunten. De bulls hebben de weerstand van $ 10.800 vier keer opnieuw getest om het te breken, terwijl de beren de weerstand van $ 10.620 twee keer hebben getest om het te breken. De huidige weerstand kan gemakkelijk worden verbroken als Bitcoin Superstar een sterke sprong maakt binnen een krap bereik.

Een sterke bounce zal de prijs stimuleren om de weerstand te breken op $ 10.800 en het momentum zal zich uitbreiden om opnieuw te testen of de $ 11.000 te breken. BTC zal het opwaartse momentum hervatten als de prijs de weerstand van $ 11.000 doorbreekt en het momentum erboven wordt aangehouden. Als de prijs echter de huidige ondersteuning op $ 10.620 breekt, zal de munt scherp dalen naar $ 10.260. Ondertussen zal de zijwaartse beweging blijven voortduren als de belangrijkste niveaus ononderbroken blijven.

Bitcoin is „Just One Big Ponzi Scheme“ door Dave Portnoy

Dave Portnoy is een populaire beroemde daghandelaar en oprichter van Barstool Sports. Volgens berichten kocht hij $ 1,25 miljoen aan Bitcoin, hoewel hij dacht dat het „slechts één groot Ponzi-schema“ was. Portnoy legde een categorische verklaring af over cryptohandel als: „U stapt in, en u hoeft gewoon niet degene te zijn die de tas vasthoudt.“ Hij begon half augustus met het verhandelen van de Bitcoin (BTC) -markt, na zijn gesprek met de miljardair Winklevoss-tweeling.

Dave Portnoy heeft echter een slechte ervaring toen zijn Chainlink-investering een scherpe klap kreeg, waarna Portnoy aankondigde zich terug te trekken uit crypto-investeringen. Nadat de beroemde handelaar zich terugtrok, zei hij tegen zichzelf: “Ik ga terug naar Bitcoin. Ik weet niet wanneer, ‚zei hij. „Ik heb niet echt veel vloeistof – het is allemaal belegd,“ adviseerde Pompliano Portnoy dat hij, als hij terugkomt, in plaats van te handelen, Bitcoin zou moeten houden tot het einde van volgend jaar: