MicroStrategystä tulee ensimmäinen pörssiyhtiö, joka pitää Bitcoinia varansa

”Bitcoin (BTC) kovana omaisuutena” -kertomus leviää vähittäissijoittajien ulkopuolella yritysmaailmaan, kun MicroStrategy ostaa 21 454 BTC arvoa yli 250 miljoonaa dollaria.

Nasdaq-pörssiyhtiö MicroStrategy ostaa 250 miljoonaa dollaria BTC: nä

Yritykset, jotka omistavat Bitcoin Code markkinoitavana sijoituksena yritystaseissaan, ovat todennäköisesti osoitus institutionaalisen kiinnostuksen aallosta. Tällaiset syvätaskut, jotka saapuvat BTC-asemiin, voisivat ajaa suurimman salaustuotteen markkinoiden korkilla asettamalla uuden kaikkien aikojen korkeimman tason.

Kuten aiemmin raportoitukirjoittanut BTCManager , krypto-tutkimusalusta Messari ennustaa, että institutionaalisten varojen jakaminen 1 prosentilla Bitcoinissa voi aiheuttaa massiivisen parabolisen edistymisen BTC: lle.

Tällaisen muutoksen seurauksena Bitcoin saavutti 50000 dollarin spot-hinnan

Näin tapahtui Bitcoin-verkon kanssa toukokuussa, kun sen blokkipalkkio puolittui kolmannen kerran ja laskettiin arvoon 6,25 Bitcoin ( BTC ). Nyt on Zcashin vuoro, koska digitaalisen omaisuuden verkon on tarkoitus käydä läpi ensimmäisen puolittumisensa joskus marraskuussa – heti kun sen 1 046 400 kappaletta louhitaan.Tässä on tarkempi katsaus tulevaan Zcashin puolittumiseen; mitä se tarkoittaa salauksen maailmalle; ja miten voit maksimoida kannattavuuden tapahtuman ulkopuolella.